Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 50 gr+Cilt Bakım Kremi 50 gr Avantajlı Paket
Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 50 gr+Cilt Bakım Kremi 50 gr Avantajlı Paket
Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 50 gr+Cilt Bakım Kremi 50 gr Avantajlı Paket

Bepanthol Derma Onarıcı Bakım Merhemi 50 gr+Cilt Bakım Kremi 50 gr Avantajlı Paket (86995463588161)

Marka : Bepanthol
İndirim Oranı : %13 İndirim
Fiyat : ₺310,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺269,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

CİLT KREMİ: Gün içinde karşılaştığınız sıcak, soğuk, rüzgar gibi dış etkenler cildinizi kurutur. Cildiniz, kaybettiği nemi geri kazanmak için günlük bakıma ihtiyaç duyar. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi’nin içeriğindeki Provitamin B5, gün boyu kuruyan cildi nemlendirir. Su bazlı hızlı emilen yapısıyla ciltte yağlı his bırakmaz ve canlı bir görünüm sağlar. El ve yüz kullanımına uygundur.

Bepanthol® Cilt Bakım Kremi günlük cilt bakımında kullanılabilir, çünkü su bazlı yapısı ile hızlıca emilir, cildi nemlendirir ve canlı bir görünüm sağlar.

Bepanthol® Cilt Bakım Kremi paraben, parfüm ve renklendirici içermez.

ONARICI BAKIM MERHEMİ: Diz, dirsek ve topuk gibi kuruluktan tahriş olan çok kuru cilt bölgeleri için yoğun nemlendirme Diz, dirsek ve topuk gibi cilt bölgeleri dış ortamlarla daha fazla temas halindedir ve sürtünmeye maruz kalır

dış ortam ile sürtünme sebebiyle kuruluk ve buna bağlı tahriş edici etki gözlenebilir. Cildin bu bölgelerinin kaybettiği nemi geri kazandırmak için yoğun şekilde nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Yoğun kıvamlı

Bepanthol® Onarıcı Bakım Merhemi, en kuru cilt bölgelerini derinlemesine nemlendirir ve koruma sağlar. yapı taşını oluşturan vitaminlerdendir ve cilt için önemli bir vitamindir.

ÜRÜN BARKODU; 8699546358816

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR