MY WAY İLE TANIŞIN

​MY WAY İLE TANIŞIN

MY WAY İLE TANIŞIN

Giorgio Armani, feminenliğin derin ve özgür ruhlu yeni vizyonunu temsil eden, sürdürülebilirliğe olan bağlılık ilkesiyle tasarlanan yeni kadın parfümü MY WAY’i sunar.

Parfümün mottosu “I am what I live” deneyimlerimizin ve yaşadıklarımızın kişiliğimizi oluşturduğunu savunuyor.

Hiç bitmeyen bir arayış ve kurduğumuz anlamlı bağların ruhunu özümseyen MY WAY, hem kendimize hem dünyaya güçlü ve anlamlı bir manifesto: Sadece kendi yolundan git.

MY WAY’in marka yüzü oyuncu Adria Arjona; özgür ruhu, aydınlık karakteri ve tamamen yeni deneyimlerle şekillenen hayat hikâyesi ile parfümün felsefesini içten bir şekilde yansıtıyor.

Beyaz çiçeklerden oluşan zarif bir buketi andıran MY WAY, yeni bir nesil için tasarlanan çağdaş ve çiçeksi bir parfümdür. Dünyanın dört bir yanından toplanan eşsiz güzellikteki içerikleri ve ileri teknik harmanlama yöntemleri ile MY WAY aydınlık, modern ve kadınsı kokusuyla sizi büyüleyici bir yolculuğa davet ediyor. Bu büyüleyici koku özgür ruhlu, zarif ve arayışta olan bir kadınsılığın özünü yansıtıyor.

Giorgio Armani estetiğine sadık kalınarak tasarlanan parfüm şişesi ile MY WAY, ilk görüşte fark edilen zıt renkleri, iddialı kıvrımları, temiz hatları ve pembe özü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sürdürülebilirliğe olan bağlılığı ile yeniden doldurulabilir olma özelliğini sunuyor.

Usta parfümör Carlos Benaïm ve kıdemli parfümör Bruno Jovanovic (IFF) tarafından tasarlanan MY WAY’in kokusu farklı kültürleri bir araya getiriyor. Birlikte çalışan parfümörler MY WAY’in hikâyesini en iyi şekilde anlatabilmek için tüm dünyadan en güzel ve değerli içerikleri aradılar. Bu içerikler duyuların yolculuğunu hazırladı.

MY WAY’in üst notasını Calabria, İtalya’dan bergamut ve Mısır’dan portakal çiçeği oluşturuyor. Bu karışım keskin ışıltısı ile sizi ufkunuzu genişletmeye ve yeni deneyimlere açılmaya davet ediyor. MY WAY’in kalp notasındaki Hindistan’dan Sümbülteber ile Yasemin Grandiflorum ve Yasemin Zambağı’ndan oluşan karışım ile birleşerek parfümün cömert ve ışık saçan hissiyatını yaratıyor. Alt notalarında ise Madagaskar’dan Vanilla Bourbon Premium, Amerika’dan Virginia Sedir Ağacı ve beyaz miskler ile buluşuyor. Bu sıcak baz bir tılsım gibi güven vererek sizi uzun ve anlamlı bir yolculuğa hazırlıyor.

Sonuç; kendinizi Sümbülteber tarlasında gibi hissetmenizi sağlayan kremsi, kadifemsi ve eşsiz bir Sümbülteber notası oluyor. Bahsi geçen moleküler damıtma süreci, zaten değerli olan bu doğal içeriği daha da kıymetli ve özgün bir hale getiriyor.

Portakal çiçeği notası ise daha modernize edilmiş ve artizan bir ekstraksiyon yöntemiyle elde ediliyor. Hafif acı portakallar Ocak ayında Mısır’da elle toplanırken portakal çiçekleri yine elle tek tek Mart ile Nisan aylarında toplanıyor ve yağda bekletme işletme için Kahire’de bir araya getiriliyor. Bu meşakkatli ve uzun süren geleneksel işlemle, portakal çiçeklerinin acı portakal yağı ile defalarca demlendiriliyor ve soğuk sıkım bir yoğun koku elde ediliyor. Tamamen doğal bu yöntem sayesinde portakal çiçeğinin ve meyvesinin hayat dolu özü yakalanıyor.

 

MY WAY’in incelikle hazırlanan yaratım sürecinin bir parçası olarak, parfümörler parfümün yoğunlaştırılmış halini oluşturan malzemeleri Grasse, Fransa’daki elle tartım sürecinde bir araya getiriyor. Tek tek ve elle, en uygun sıcaklıkta harmanlandıktan sonra malzemeler manuel bir şekilde parfüm sanatçıları tarafından tartılıyor. Bu titiz, geleneksel ve meşhur artizan metot sayesinde üstün ve eşsiz bir koku elde ediliyor.

Kendi yolundan yürüyen güçlü kadınlardan esinlenerek tasarlanan bu eşsiz koku sizin de vazgeçilmezleriniz arasına girecek!

Etiketler: myway,parfüm,kadınparfüm gıorgıo armanı
Şubat 09, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR