Dermonice Kabak Lifli Sabunun Keten Tohumu Gücü 140 GR
Dermonice Kabak Lifli Sabunun Keten Tohumu Gücü 140 GR
Dermonice Kabak Lifli Sabunun Keten Tohumu Gücü 140 GR

Dermonice Kabak Lifli Sabunun Keten Tohumu Gücü 140 GR (8684457747002)

Marka : Dermonice
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺149,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺127,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Keten Tohumlu Kabak Lifli Sabun, doğanın gücünü ve geleneksel güzellik sırlarını bir araya getirerek cildinizi temizlemenin ve beslemenin mükemmel bir yolunu sunar. Keten tohumu özleri ve kabak lifleri içeren özel formülü ile cildinizi derinlemesine temizler, yumuşatır ve yeniler. Akneli yüzü temizler ve oluşumunu önler.

Ana Özellikler:

Keten Tohumu Özleri: Keten tohumları, cildinizi besleyen doğal yağlar ve antioksidanlar içerir. Sabunun formülündeki keten tohumu özleri, cildinizi nemlendirir ve korur.

Kabak Lifleri: Doğal bir temizleme ve peeling etkisi sunan kabak lifleri, cildinizi nazikçe temizler ve ölü hücreleri uzaklaştırır. Bu sayede cildiniz taze ve canlı bir görünüme kavuşur.

Doğal İçerikler: Paraben, sülfat ve zararlı kimyasallar içermeyen formülü ile Keten Tohumlu Kabak Lifli Sabun, cildinize sağlıklı bir bakım sunar.

Nem Dengesi: Cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olur, cildinizi kurumadan temizler.

ÜRÜN BARKODU; 8684457747002

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR