Dermonice Kabak Lifli Sabunun Vitamin C Dolu Formülü 140 GR
Dermonice Kabak Lifli Sabunun Vitamin C Dolu Formülü 140 GR
Dermonice Kabak Lifli Sabunun Vitamin C Dolu Formülü 140 GR

Dermonice Kabak Lifli Sabunun Vitamin C Dolu Formülü 140 GR (8684457747040)

Marka : Dermonice
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺149,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺127,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

SAF Vitamin C ve Kabak Lifli Sabun, cildinizi temizlemek ve beslemek için özel olarak formüle edilmiştir. Bu benzersiz sabun, güçlü antioksidan özelliklere sahip SAF Vitamin C ile zenginleştirilmiş olup, cildinizi serbest radikallerden korumaya yardımcı olur.

Ana Özellikler:

SAF Vitamin C: Cildinizin parlaklığını ve gençliğini korumak için formülde yer alan SAF Vitamin C, antioksidan özellikleri ile bilinir ve cildin serbest radikallerden arınmasına yardımcı olabilir.

Kabak Lifleri: Doğal bir temizleme ve peeling etkisi sunan kabak lifleri, cildinizi nazikçe temizler ve ölü hücreleri uzaklaştırır. Bu sayede cildiniz taze ve canlı bir görünüme kavuşabilir.

Doğal İçerikler: SAF Vitamin C ve Kabak Lifli Sabun, cildinizi doğal ve sağlıklı bir şekilde besler. Paraben, sülfat ve zararlı kimyasallar içermez.

Nem Dengesi: Cildinizi kurumadan temizlemek için özel olarak formüle edilmiş olan bu sabun, cildinizi nemlendirir ve yumuşatır.

ÜRÜN BARKODU; 8684457747040

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR