Diadermine Lift+Protection SPF30 Gündüz Kremi 50 ml
Diadermine Lift+Protection SPF30 Gündüz Kremi 50 ml
Diadermine Lift+Protection SPF30 Gündüz Kremi 50 ml

Diadermine Lift+Protection SPF30 Gündüz Kremi 50 ml (8690572790069)

Marka : Diadermine
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺443,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺369,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;  

Güneşin UVA ve UVB ışınlarına karşı cildi koruma altına alan Diadermine güneş koruyucu krem, cildin günlük nem ihtiyacını da karşılıyor. Özel formülü cildin kolajen üretimini artırıyor ve bu sayede cildin sıkılaşmasına yardımcı oluyor. Anti-age etkisiyle cildin onarım sürecini hızlandıran Diadermine güneş koruyucu krem, ince çizgilerin görünümünü hafifletiyor ve yeni kırışıklık oluşumunu geciktiriyor. Günlük kullanım için uygun olan krem, hem yüz hem de boyun bölgesine, pratik bir şekilde uygulanabiliyor. Hızla emilen ve cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmayan kremin üzerine makyaj yapılmasında bir sakınca bulunmuyor. Diadermine güneş koruyucu krem, cildinde elastikiyet kaybı olanlar için ideal bir formüle sahip olmasıyla beğeni topluyor. Tam bir koruma sağlayabilmesi için güneşe çıkmadan 20 dakika önce sürülmesi öneriliyor.

ÜRÜN BARKODU; 8690572790069                 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR