Diadermine Lift+Super Filler Gece Kremi 50 ml
Diadermine Lift+Super Filler Gece Kremi 50 ml
Diadermine Lift+Super Filler Gece Kremi 50 ml

Diadermine Lift+Super Filler Gece Kremi 50 ml (3838824375205)

Marka : Diadermine
İndirim Oranı : %17 İndirim
Fiyat : ₺469,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺389,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;  

Diadermine lift+ super filler gece kremi 50ml mikro-Enjekte hyaluronik asit + %5 hyaluron gelişmiş kırışıklık doldurucu etki cildi sıkılaştırır,derinlemesine yeniler hyaluronik enjeksiyona alternatif çözüm : 6 yıl süren araştırmaların ve 477 tüketici üzerinde yapılan 16 klinik testin sonucuna dayanarak,lift+ super filler'in profesyonel hyaluronik enjeksiyona alternatif,gelişmiş bir kırışıklık karşıtı çözüm olduğu kanıtlanmıştır. Mikro-Enjekte hyaluronik asit : Hyaluronik asit küçük damlalar halinde cilde nüfuz eder ve profesyonel enjeksiyonda olduğu gibi kırışıklıklara doldurucu etki yapar. %5 hyaluron : 24 saat boyunca cilt yüzeyine hyaluronik asit sağlayarak cildi gün boyu pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Gelişmiş kırışıklık doldurucu etki için. Cildiniz : Zamanla cildin yapısı değişir.Bu da cilt dokusunun zayıflamasına,cildin sıkılığının kaybolmasına ve kırışıklıkların oluşumuna neden olur.Gece siz uyurken ,cildiniz yenilenme sürecine girer,bu nedenle uzman cilt bakımı ürünlerini uygulamak için gece en ideal zamandır. Kanıtlanmış sonuçlar : dolgu etkisi sayesinde kırışıklıkların görünümü azalır her gece sonrasında derinlemesine yenilenmiş bir görünüm elde edilir parlak ve genç görünümlü bir cilt elde edilir. Dokusu : Ipeksi ,zengin ve besleyici krem dokusu cildinize nüfuz eder,cildinizi sıkılaştırır ve pürüzsüz bir görünüme kavuşturur. Cilt tipi : Normal - Kuru / hassas ciltler için gelişmiş bakım rutini : Komple bir bakım için ,lift+ super filler gündüz,gece ve göz kremi'nizden önce lift+ super filler serum'u kullanmanız tavsiye edilir.

ÜRÜN BARKODU; 3838824375205                

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR