Benzer Ürünler
Dior Forever Natural Nude 24H Foundation 2N Neutral
Dior Forever Natural Nude 24H Foundation 2N Neutral
Dior Forever Natural Nude 24H Foundation 2N Neutral
Dior Forever Natural Nude 24H Foundation 2N Neutral
Dior Forever Natural Nude 24H Foundation 2N Neutral

Dior Forever Natural Nude 24H Foundation 2N Neutral (3348901525787)

Marka : Dior
İndirim Oranı : %20 İndirim
Fiyat : ₺1.760,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.400,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Dior Forever fondöten, %96** doğal kaynaklı bileşenler ve konsantre çiçek cilt bakımı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde Natural Nude: 24h* nude cilt hissi ile mükemmellik ile doğal ten rengini yeniden keşfetti.

Dior Forever Natural Nude fondötenin taze ve hafif dokusu, maske etkisi olmadan doğal ve ışıltılı bir bitiş sağlayarak cildin sabahtan akşama kadar nefes almasını sağlar. Cilt 24 saat boyunca bile kusursuzdur.* Cilt nemlenir*** ve sanki dolgunlaşmış gibi parlar.

24 saat** düzlükte cilt mükemmel şekilde eşit, aydınlık ve doğal görünür.

Yüksek konsantrasyonda su içeren taze ve hafif dokusu, cildin nefes almasını sağlar ve 24 saat boyunca nemlendirir.**

Anında cilt bakımına ek olarak, çiçeksi cilt bakımıyla zenginleştirilmiş Dior Forever Natural Nude fondöten, günden güne daha güzel, daha güçlü bir cilt elde etmek için çalışır.

%96 oranında doğal kökenli bileşenlerden oluşan** taze, hafif emülsiyon benzeri dokusu uygulama sırasında emilir ve cildin nefes almasını sağlar.

Çiçekli cilt bakımına konsantre formülün özünde 3 faydalı çiçekten oluşan bir CİLT CANLANDIRICI KOMPLEKSİ bulunur: Her geçen gün daha güzel, daha güçlü görünen bir cilt için latin çiçeği, hercai menekşe ve ebegümeci çiçeklerinin özleri.

Dermatolojik olarak test edilmiştir, hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur.

ÜRÜN BARKODU; 3348901525787

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR