Dior Prestige Le Sucre De Gommage Peeling Maske 150 ml
Dior Prestige Le Sucre De Gommage Peeling Maske 150 ml
Dior Prestige Le Sucre De Gommage Peeling Maske 150 ml
Dior Prestige Le Sucre De Gommage Peeling Maske 150 ml

Dior Prestige Le Sucre De Gommage Peeling Maske 150 ml (3348901565318)

Marka : Dior
İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺4.995,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺4.280,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI 

Rose de Granville mikro-besinleri ile zenginleştirilmiş yeni Dior Prestige kese şekeri, hassasiyetini korurken cildi eksfoliye eden şeker mikro kristalleri ile Dior yüz ve dudak peelingidir. Bu yüz eksfoliyanının gurme dokusu, masajın etkisi altında cildi yağlar, mumlar ve yağlar açısından zengin bir doku ile besleyerek beslenme ve rahatlık sağlayan besleyici bir maskeye dönüşür.Her zamankinden daha fazla doğallık için yüceltilmiş formülü, güzel bir cilt için Rose de Granville'in mikro besinlerinin gücünü yoğunlaştırır. Cilt dokusu gözle görülür şekilde pürüzsüzleşir ve arınır, cilt anında aydınlanır, yeni bir cilt efekti ortaya çıkarır.Dior Prestige Le Sucre de Gommage yüz peelingini haftada 2 ila 3 kez kullanın. Pürüzsüz ve arınmış bir cilt dokusu, parlayan bir cilt.Bu ovma şekerinin etkinliği kadınlar tarafından görülür:- Gözenekler daha az görünür: - %21 *- Cilt dokusu iyileştirildi: + %32 *- Cilt daha pürüzsüz görünür: + %36 *- Cilt beslenmiş görünüyor: + %37 *- Cilt daha parlak: + %29 *- Kadınlar hafif bir pul pul dökülme ve yeni bir cilt etkisi hissettiler.* Arka arkaya 4 hafta boyunca 32 kadın üzerinde kendi kendine puanlama testi.

ÜRÜN BARKODU; 3348901565318

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR