Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Creme 50 ml Yüz Kremi
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Creme 50 ml Yüz Kremi
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Creme 50 ml Yüz Kremi
Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Creme 50 ml Yüz Kremi

Estee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Creme 50 ml Yüz Kremi (887167626126)

İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : ₺11.980,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺10.900,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;  

"Şimdi daha aydınlık görünüme sahip olun. Gelecekten bile daha aydınlık.

Yenilikçi Skincealer formülüyle cilt anında nemlenir ve daha aydınlık, daha ışıltılı, daha mükemmel görünür. İnce çizgileri dolgunlaştırır ve zamanla nem ve aydınlığı artırır. Uzun süre kalıcı, orta ila tam kapatıcılıkta aydınlatıcı-kapatıcı performansının yanı sıra cildinize bakım yapar.

1 hafta sonra: Nemlenme ve parlaklık ölçülebilir derecede artar.

4 hafta sonra: İnce çizgiler ve koyu halkalar azalır. Göz altı sıkılığı artar.

Kullanıma devam edildiğinde: Göz altı daha pürüzsüz, daha parlak görünür. İpeksi formülüyle koyu halkaları gizler ve aydınlatır. Yumuşak bir parlaklık sağlar.

Suya, tere ve neme dayanıklıdır. Gün boyu renkli, gerçek aşınma. Kırışıklıklara ve gözeneklere dolmaz. Özel yumuşak dokunuşlu aplikatörü parmak ucunun şeklini temel alır. Tüm alanlarda hassas uygulama ve kolay harmanlama için tasarlanmıştır.

ANAHTAR MALZEMELER

C Vitamini Aydınlatıcı Kompleks: Göz altı halkalarının görünümünü azaltmaya ve göz altı bölgesine yeni bir parlaklık kazandırmaya yardımcı olur.

Üçlü Sıkılaştırıcı Kompleks: Cildin daha sıkılaşmış hissedilmesine, daha esnek görünmesine yardımcı olur. Çizgi görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.

Hyaluronik Asit Kompleksi: Çift molekül ağırlıklı Hyaluronik Asit, cilt yüzeyindeki nemin korunmasına yardımcı olur ve nem sağlar. Ayrıca yosun özü, cildin nemlenerek dolgunlaşmasına yardımcı olur."

ÜRÜN BARKODU; 887167626126                    

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR