Eyüp Sabri Tuncer Çam Yağı&Sirkeli Çok Amaçlı 1 L Banyo Yüzey Temizleyici
Eyüp Sabri Tuncer Çam Yağı&Sirkeli Çok Amaçlı 1 L Banyo Yüzey Temizleyici

Eyüp Sabri Tuncer Çam Yağı&Sirkeli Çok Amaçlı 1 L Banyo Yüzey Temizleyici (8691685024560)

İndirim Oranı : %32 İndirim
Fiyat : ₺130,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺88,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Eyüp Sabri Tuncer Quick & Clean Doğal Çam Yağı ve Sirkeli Hijyenik Köpük Temizleyici, banyolar için özel üretilen formülü ve ferahlatıcı çam kokusu ile banyolarda silinebilir tüm yüzeylerde derinlemesine hijyen sağlar.

İçeriğindeki aktif maddeler ve sirke sayesinde, banyo yüzeylerindeki kir, kireç ve lekeleri kolayca temizlerken, çam kokusuyla uzun süreli ferahlık sağlar, ışıltı ve parlaklık kazandırır.

*Formülünde hiçbir hayvansal içerik bulunmadığı uluslararası akredite laboratuvarlarda yapılan test sonuçları ile kanıtlanarak Avrupa Vejetaryen Birliği tarafından verilen V-LABEL ile sertifikalandırılmıştır.

Kullanım Ömrü:

Kapak açıldıktan sonra 12 ay

ÜRÜN BARKODU; 8691685024560

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR