Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm Seti
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm Seti
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm Seti
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm Seti
Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm Seti

Kenzo Homme EDT 110 ml Erkek Parfüm Seti (3274872454613)

Marka : Kenzo
İndirim Oranı : %19 İndirim
Fiyat : ₺3.880,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.125,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI 

Zamansız ve bilinen odunsu-marin Kenzo Home Eau de Toilette’i şimdi yeni eko-sorumlu ambalajında yeniden keşfetmeye davetlisiniz! Denizin tazeliği, yeşil ve odunsu çam ve sandalağacı ile birlikte denize nazır ağaçlık bir yolda yürüyor hissi veriyor. Parfümün içeriği ile cildiniz tazeliği hisserek, deniz tuzunun havasını içimize çekiyoruz. Kenzo Homme’un yeni şişesi adeta şiir gibi. Bambunun gücü ve esnekliğinden ilham alan tasarımın şişe kapağı ise Samurai kılıcı olan Katana gibi kesilmiş görünümündedir. KENZO'nun "daha güzel bir dünya için" anlayışına uzun süredir devam ederek KENZO HOMME Eau de Toilette Intense şişesi %10 geri dönüştürülmüş cam içeriyor ve 10 ml ek koku sunmak için camdaki ağırlığını %23 azaltılmıştır. Kapak tasarımı plastikten %34 tasarruf sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Kenzo, yeni parfümü ile sürdürebilirlik anlayışına verdiği değeri gösteriyor. Tepe Notaları: Calypsone, Muskat. Kalp Notaları: Çam, Paçuli. Dip Notaları: Sandalağacı, Sedirağacı.

ÜRÜN BARKODU; 3274872454613             

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR