Benzer Ürünler
Lancome La Vie Est Belle L‘Extrait De Parfum EDP 50 ml Kadın Parfüm
Lancome La Vie Est Belle L‘Extrait De Parfum EDP 50 ml Kadın Parfüm
Lancome La Vie Est Belle L‘Extrait De Parfum EDP 50 ml Kadın Parfüm
Lancome La Vie Est Belle L‘Extrait De Parfum EDP 50 ml Kadın Parfüm
Lancome La Vie Est Belle L‘Extrait De Parfum EDP 50 ml Kadın Parfüm

Lancome La Vie Est Belle L‘Extrait De Parfum EDP 50 ml Kadın Parfüm (3614273924375)

Marka : Lancome
İndirim Oranı : %12 İndirim
Fiyat : ₺4.100,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺3.625,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

EN DEĞERLİ MUTLULUK

La Vie est Belle L'Extrait ile mutluluk en değerli hediyedir. Gizemle dolu bu lüks parfüm özü, mutluluğun her anının paylaşılabilecek bir hazine olduğu fikrini somutlaştırıyor. Yıl sonu kutlamaları için ideal bir hediye olan bu yeni sınırlı üretim, mutluluğun en seçkin ve değerli halini keşfetmeye bir davettir.

EN MUHTEŞEM AHŞAP BAĞIMLILIĞI

Usta Parfümcüler Anne Flipo ve Dominique Ropion tarafından bestelenen La Vie est Belle L'Extrait, daha önce hiç yaratılmamış, cesur, odunsu, çiçeksi bir yorum sunuyor. İki asil parfümeri hammaddesine saygı duruşunda bulunur: Damascena Gülü ve Oud Ağacı.

Her zamankinden daha zarif ve bağımlılık yaratan bu yeni parfüm özü, Lancôme'un ilk Iris Boisé'sidir. Damascena Rose ve Iris Pallida etrafında orkestralanmış, nadir zarafetin şehvetli çiçek kalbinden oluşur. La Vie est Belle'de ilk kez Bois de Oud akoru, kokuya odunsu bir imza ve aynı zamanda ize benzersiz bir derinlik ve zenginlik katıyor.

“La Vie est Belle L'Extrait ile ahşabın zenginliğini bünyesinde barındıran bir parfüm yarattık. Oud'un büyüleyici derinliğiyle mükemmel bir şekilde uyum sağlayan sıcak, amber notalarıyla aşılanmış bir koku. Bu, sofistike ve son derece duyusal bir koku alma deneyimidir” Dominique Ropion, parfümcü ve La Vie est Belle'nin yaratıcısı.

ALTIN ​​BİR GÜLÜMSEME

Yıl sonuna doğru bu sınırlı sayıdaki ikonik kristal gülümseme altınla süslendi. İkonik şişeye akan bir damla altın gibi, bu yeni parfüm ekstraktının tüm kıymetliliğini ortaya çıkarıyor.

Lancôme, 1935'ten bu yana Fransız mutluluk markası.

ÜRÜN BARKODU; 3614273924375

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR