Nivea Creme Care Shower Duş Jeli 500 ML
Nivea Creme Care Shower Duş Jeli 500 ML
Nivea Creme Care Shower Duş Jeli 500 ML
Nivea Creme Care Shower Duş Jeli 500 ML

Nivea Creme Care Shower Duş Jeli 500 ML (4005900975959)

Marka : Nivea
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : ₺215,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺194,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

NIVEA Creme Care Banyo ve Duş Jeli 500 ml cildinizi temizlerken NIVEA Creme bakımı ile nemlenmesine yardımcı olur. Yoğun vücut nemlendirme: NIVEA Creme’in içeriklerinden elde edilmiş formül ile duş alırken yoğun bir şekilde nemlendirme sağlar. Beyaz renkli yoğun kıvamı ile cildinizi temizlerken aynı zamanda bakım yapar. NIVEA Creme Kokusu: NIVEA'nın Creme’in kendine has ikonik kokusuyla duyularınızı harekete geçirir. Temiz ve sağlıklı cilt hissi verir. Kurulandıktan sonra bile gün boyunca cildinizin nemli ve bakımlı kalmasına yardımcı olur Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır. Nasıl kullanır: Duşta kullanım içindir.Islak cildinize duş lifi/süngeri ile uygulayarak durulayabilirsiniz. NIVEA Cildinizi ve Dünyayı önemsiyor:%99 doğada çözünür formüle sahiptir ve mikroplastik içermez. Ürün Polonya’da üretilmiştir

ÜRÜN BARKODU; 4005900975959

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR