Benzer Ürünler
Nivea Sun Protect&Play SPF50 300 ml Çocuk Hassas Güneş Koruyucu
Nivea Sun Protect&Play SPF50 300 ml Çocuk Hassas Güneş Koruyucu

Nivea Sun Protect&Play SPF50 300 ml Çocuk Hassas Güneş Koruyucu (4005900605993)

Marka : Nivea
İndirim Oranı : %11 İndirim
Fiyat : ₺410,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺364,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

NIVEA Kids Protect&Play Sensitive (Çocuklar için Hassas Güneş Spreyi SPF50+) 300ml Nivea Sun Kids Sensitive Protect & Care sprey pompası, güneş yanığına karşı koruma sağlayan ve güneşin neden olduğu alerjilere karşı korumaya yardımcı olan bileşenler içerir ve çocukların hassas cildine özen gösterir.

Rahat ve kolay uygulama için sprey pompasına sahiptir. Ekstra su geçirmez formül ile. Pediatrik olarak test edilmiştir. Güneş alerjisi riskini azaltmak için oldukça etkili UVA koruması sağlar. Özellikle çocukların hassas ciltleri için uygundur.

Parfüm içermez. Yanmaya karşı anında ve güvenilir koruma. Cilt uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır.

Çocuklar için korumalı: Bu bebek kremi, UVA/UVB ışınlarının neden olduğu güneş yanıklarına karşı korur ve çocukların hassas cildini besler.

Nemlendirici cilt: vücut losyonunun hızlı emilen formülü güneş alerjisi riskini azaltır ve pediatrik olarak kanıtlanmıştır

Su geçirmez: Hassas ciltler için olan bu krem, su geçirmez koruma sağlar ve çocukların güneşte oynamasına izin verir. KULLANIM ŞEKLİ Temel korumayı sürdürmek için güneşe çıkmadan önce bol miktarda uygulayın ve banyo, kurulama ve terleme sonrasında düzenli olarak kullanın. Dikkat: Yetersiz miktarda ürün uygulanırsa koruma seviyesi düşer. Güneş kremi kullanırken bile, 11:00 ve 15:00 saatleri arasında güçlü öğle güneşine maruz kalmaktan kaçının. Güneşe uzun süre maruz kalmak ciddi bir sağlık riski oluşturabilir. Koruyucu kıyafet (güneş gözlüğü, t-shirt ve şapka) giyilmesi ve maruz kalan bölgelere güneş koruyucu uygulanması tavsiye edilir. Ürünün cilt tarafından tamamen emilmesini sağlayın ve lekelenmeyi önlemek için tekstil ürünleri ve sert yüzeylerle temasından kaçının. Küçük çocukları ve bebekleri doğrudan güneş ışığından uzak tutun.

ÜRÜN BARKODU; 4005900605993

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR