Benzer Ürünler
Novocrin Dökülen Saçlar için Saç Bakım Losyonu 125 ml
Novocrin Dökülen Saçlar için Saç Bakım Losyonu 125 ml

Novocrin Dökülen Saçlar için Saç Bakım Losyonu 125 ml (5411591303176)

Marka : Novocrin
İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺106,05(KDV Dahil)
İndirimli : ₺79,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI;

 

Saç Dökülmelerine Karşı eşsiz vitamin kompleksleri içeriği ile saç dökülmelerini engelleyerek saçı besler.

Kullanım Şekli 

Saç dökülmesine karşı etkileri bilinen ve test edilmiş içeriğiyle saç dökülmesini azaltıcı tedavide placenta şampuana yardımcıdır. Saçlarınızı yıkadıktan sonra besleyici Placenta Losyon sürerek nazikçe masaj yapıp, saçınızı şekillendirin. Gün boyu kullanıma uygundur. Novocrin Theraphy Placenta Losyon Hem saçın hem saçlı derinin bakımını yapar. Saç dökülmesine karşı optimal etkisi üç aylık düzenli kullanımdan sonra etkin bir şekilde görülebilir. Kuru saça veya havlu ile kurulanmış saça uygulayın. Şişenin ucundaki kapağı açın. Şişeyi ters çevirin ve birkaç kez yavaşça sıkın. Saç derisine uygulayıp masaj yapın. Durulamayın. Haftada en az 3 kez olmak üzere 3 aylık bir bakım uygulanmalıdır. Novocrin Theraphy Placenta Losyon da en iyi sonucu elde etmek için yıl boyunca Novocrin Placenta Şampuan ile kullanılması tavsiye edilir. Gözlerle temas ettirmeyiniz. Ettiği takdirde bol su ile yıkayınız. En iyi sonucu elde etmek için yıl boyunca novocrin placenta şampuan ile kullanılması tavsiye edilir.

Hakkında 

Bitkisel ve biyoteknolojik hammaddeler soya sulfapeptideni, amino asitler, amino sakkaritler, b grubu vitaminleri, çinko bazlı tuz, panax ginseng ekstresi, burdock ekstresi ve buğday tohumu embriyosu, saç dökülmelerine karşı bilinen ve test edilmiş en etkili içeriklerdir.

 

ÜRÜN BARKODU; 5411591303176

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ;Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA;Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR