Oral-B Professional Orijinal Hassasiyet Ve Diş Eti Rahatlama Diş Macunu 75 ml x 2
Oral-B Professional Orijinal Hassasiyet Ve Diş Eti Rahatlama Diş Macunu 75 ml x 2
Oral-B Professional Orijinal Hassasiyet Ve Diş Eti Rahatlama Diş Macunu 75 ml x 2

Oral-B Professional Orijinal Hassasiyet Ve Diş Eti Rahatlama Diş Macunu 75 ml x 2 (8001090664389)

Marka : Oral-B
İndirim Oranı : %9 İndirim
Fiyat : ₺204,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺185,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

ORAL-B PRO. ORJİNAL HASSASİYET VE DİŞ ETİ 75MLX2 ADET Oral-B Professional Hassasiyet ve Diş Eti Rahatlama diş macunu, hassasiyet ağrısını anında rahatlatır ve diş etlerinde rahatlama sağlar. Eşsiz ActivCalm teknolojisi sayesinde bir koruma katmanı oluşturarak hassasiyet ağrısını anında rahatlattığı ve diş etlerinde rahatlama sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır. •Bir koruma katmanı oluşturarak hassasiyet ağrısını anında rahatlatır. •Diş fırçalama esnasında ve sonrasında diş etlerinde rahatlama sağlar. •Hassas köpüğü sayesinde yoğun bir rahatlama sağlar.

ÜRÜN BARKODU; 8001090664389

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR