Oral-B Çocuklar Için Extra Yumuşak 2li Yedek Diş Fırça Başlığı CARS
Oral-B Çocuklar Için Extra Yumuşak 2li Yedek Diş Fırça Başlığı CARS

Oral-B Çocuklar Için Extra Yumuşak 2li Yedek Diş Fırça Başlığı CARS (4210201385615)

Marka : Oral-B
İndirim Oranı : %21 İndirim
Fiyat : ₺349,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺274,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Oral-B Stages Power Kids yedek elektrikli diş fırçası başlıklarında Disney karakterleri bulunur. Küçük fırça sahiplerinin küçük ağızlarına göre üretilmiştir. Profesyonel ağız bakım aletlerinin üstün temizleme gücünden ilham alan bir tasarıma sahiptir. Fırça kılları ve boyutu, çocukların elleri ve ağızları için idealdir ve her bir fırça başlığında çocuklarınızın çok seveceği Disney karakterleri bulunur. Her sipariş 2 adet Oral-B Stages Power Kids Elektrikli Diş Fırçası Yedek Başlığı ile sunulur.

ÜRÜN BARKODU; 4210201385615

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR