Organix Brazilian Keratin Smooth 300 ml Saç Maskesi
Organix Brazilian Keratin Smooth 300 ml Saç Maskesi
Organix Brazilian Keratin Smooth 300 ml Saç Maskesi
Organix Brazilian Keratin Smooth 300 ml Saç Maskesi

Organix Brazilian Keratin Smooth 300 ml Saç Maskesi (3574661711003)

Marka : OGX
İndirim Oranı : %16 İndirim
Fiyat : ₺370,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺309,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

OGX Düzleştirici Brazilian Keratin Smooth Saç Maskesi 300 ml OGX Düzleştirici Brazilian KeratinSmooth Saç Maskesi

formülündeki hindistancevizi yağı, keratin proteinleri, avokado yağı ve kakao yağıile kıvırcık veya dalgalı saçlarınızı güçlendirir veyumuşatır. Saç tellerinin pürüzsüzleşmesine yardımcı olarak saçlarınızıdüzleştirir.Sülfat içermeyen OGX DüzleştiriciBrazilian Keratin Smooth Saç Maskesi, saçlarınızın ı şıldayan bir parlaklığa kavuşmasına yardımcı olur. En iyisonuç için OGX Düzleştirici Brazilian Keratin SmoothSerisi ile birlikte kullanın . OGX Düzleştirici BrazilianKeratin Smooth Saç Maskesi nasıl uygulanır ? OGX Düzleştirici Brazilian KeratinSmooth Saç Maskesi kullanmadan önce saçınızı tavsiye edilen şampuan ileyıkayıp, durulayın. Durulama bittikten sonra saç maskesini saç uçlarına doğruuygulayın. 3-5 dakika bekleyin, ardından saçınızı bol su ile durulayın.

ÜRÜN BARKODU; 3574661711003

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR