Benzer Ürünler
Rimmel London Super Gel French Manicure 092 Ivory Tower Oje
Rimmel London Super Gel French Manicure 092 Ivory Tower Oje

Rimmel London Super Gel French Manicure 092 Ivory Tower Oje (30121560)

İndirim Oranı : %22 İndirim
Fiyat : ₺160,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺124,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Rimmel London SUPER GEL FRENCH MANICURE 090 Porcelain

Pürüzsüz, lekesiz ve uzun kuruma süresi olmayan profesyonel görünümlü bir maniküre hazırsanız ellerinizi kaldırın! Rimmel London, sadece 2 adımda uygulanan uzun süre kalıcı, soyulmaya karşı dayanıklı oje Super Gel’i takdim eder Yalnızca uzun süre kalıcı bir oje gerektiği zaman, Super Gel 14 güne kadar renk ve parlaklık verir. Super Gel oje, kabarcık veya çatlak oluşturmadan kurur. Kullanımı kolaydır -- çıkarması da kolaydır! İnce ve pürüzsüz 1-2 kat Super Gel uygulayın - base coat gerekmez. Kuruduğunda, kendi bakım jeli top coat ile devam edin. Büyük fırça, en üst düzey koruma ve hassasiyet sağlar.

ÜRÜN BARKODU; 30121560

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR