Shadish Beauty Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası
Shadish Beauty Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası
Shadish Beauty Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası

Shadish Beauty Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası (8683675654000)

İndirim Oranı : %14 İndirim
Fiyat : ₺215,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺184,90(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

Etkileyici bacaklara sahip olmanız için tasarlanan %100 doğal at kılından üretilmiş olan anti-selülit fırça kılları cildi uyarır, selüliti en aza indirmeyi destekler ve pürüzsüz bir cilt oluşumuna yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Düzenli kullanımda selülit görünümünün azalmasına katkı sağlar. Ölü deriyi temizlerken lenfatik sistemi uyararak ciltteki toksinleri, batıkları yok ederek cilde ipeksi bir görünüm sağlar. Selülit azaltılmasında dengeli beslenme ve düzenli spor yapılması en iyi sonucu sağlar.

Uygulama Şekli:

Kuru cilde düzenli olarak sabah ve akşam minimum 5 dk yüz hariç aşağıdan yukarı yer çekimine karşı kalp yönünde orta şiddette baskıyla fırçalayınız. Fırçanın bastırma hızı ve sertliğini cilt tipinize göre ayarlamayı unutmayınız. Karın bölgesi, kol altları gibi vücudunuzun diğer bölgelerinde de kullanabilirsiniz. Fırçalama sonrası krem ya da aromatik yağlarla vücudunuzu nemlendirebilirsiniz. Yaralı ve tahriş olmuş cilde kesinlikle uygulamayınız. Uygulamadan sonra fırçanızı doğal saklama kutusunda muhafaza edebilirsiniz. En etkili sonuçları almaya devam etmek için fırçanızı yılda bir değiştirmenizi tavsiye ederiz. İşlem görmüş, yanığa maruz kalmış ve yaralı cilde kesinle uygulanmamalıdır.

ÜRÜN BARKODU; 8683675654000

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR