Benzer Ürünler
Shiseido Waso Shikulime Mega 50 ml Yüz Nemlendirici Krem
Shiseido Waso Shikulime Mega 50 ml Yüz Nemlendirici Krem
Shiseido Waso Shikulime Mega 50 ml Yüz Nemlendirici Krem
Shiseido Waso Shikulime Mega 50 ml Yüz Nemlendirici Krem

Shiseido Waso Shikulime Mega 50 ml Yüz Nemlendirici Krem (768614178750)

Marka : Shiseido
İndirim Oranı : %19 İndirim
Fiyat : ₺1.490,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.200,00(KDV Dahil)
:

ÜRÜN AÇIKLAMASI

48 saat(1) boyunca nemi hapseden ciltte bariyer dengeleyici Shikuwasa (Misket Limonu) içeren nemlendirici. Kremsi dokusu kusursuz bir şekilde ciltte emilerek cildin beslenmiş, dengeli ve sağlıklı görünmesini sağlar. Daha genç bir cildin ihtiyaçlarını karşılayan doku ve tazelik arasındaki mükemmel uyum. Normal ve kuru ciltler için idealdir.

(1)10 katılımcıyla yapılan aletli test.

En önemli bileşeni keşfedin: SHIKUWASA, JAPON MİSKET LİMONU

Japanese Shikuwasa Esansı bu nemlendiricinin sihirli bileşenidir. Japonya'daki Okinawa şehrinden gelen bileşen, cildinizi derinlemesine nemlendirir ve cilt problemlerini önlerken cilt bariyer işlevini(1) destekler.

(1) laboratuvarda

FELSEFEMİZ:

Cilt bakım ürünlerinin üretim sürecinin baştan sona kadar her adımını birbiriyle bağlamanın önemine inanıyoruz.

Bu yeni WASO serisi için Shiseido, yerel üreticileri desteklerken bileşenlerin izlenebilirliğini ve verimliliğini garantilemek için Japonya'nın çeşitli bölgelerinden çiftçilerle doğrudan çalışmaktadır.

Temiz Formül:

Size optimal fayda sağlayan formülü sunmak için cilde faydaları nedeniyle bilinçli olarak seçilmiş yüksek kaliteli bileşenler kullanıyoruz.

Vegan Formül:

Formülümüz, Shiseido'nun hayvan refahı politikasına uygun olarak hayvansal/hayvan türevli hiçbir ham madde içermemektedir.

Sudan Tasarruf Eden Formül:

Elma suyu distilasyonundan elde edilen suyu geri dönüştürerek üretimimizde kullanılan su miktarını azaltmayı ve bunu tekrar üretim zincirimizde kullanmayı başardık.

Ambalajlarımızda kullanılan her maddeyi bilinçli olarak seçtik.

Plastik kullanımını azaltmak için dış kavanozda %95 oranında geri dönüştürülmüş plastik ve dış kapakta %30 geri dönüştürülmüş pirinç kabuğu içeren sürdürülebilir ambalaj kullanıyoruz.

ÜRÜN BARKODU; 768614178750

 

Ürünlerimizin üzerinde ithalatçı firma etiketleri mevcuttur. Aktif satış yaptığımız için ürünlerin tümü sirkülasyon halindedir. Bu yüzden eski üretim tarihli ürün satışı yapılmamaktadır.

 

GÖNDERİM; Mağazamızdan almış olduğunuz ürünler aynı gün kargoya teslim edilir.

 

İADE VE DEĞİŞİM İŞLEMLERİ; Satın aldığınız ürünleri tekrar satılabilirliğini bozmadan, 14 gün içinde aldığınız panelden iade ya da değişim kodu alarak bize gönderebilirsiniz.

 

HAKKIMIZDA; Kozmetik sektöründe ürünleri uygun fiyata ve en kısa sürede tedarik edip sizlere ulaştırmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri memnuniyeti en önemli gayemizdir.

 

 

 

 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR